Translate

onsdag den 2. oktober 2013

Efterårets flotte farver mm

Datoen siger 2. oktober og man ka märke at sommeren er ved at väre helt slut nu. Solen kämper for at varme men det vare nok ikke så länge för den er nödt til at gi op, for kong frost er kommet og ham märker vi isär om morgen når vi går til skole.
I morges sagde temp minus 7, men solen skinnede og himlen var blå, så gör det ikke så meget at temp er under frysepunktet.



En del af efteråret er jo at alt skifter til helt vildt flotte farver....der er jo et farvespil af en anden verden udenfor. det er noget af det bedste ved efteråret syntes jeg....jeg er jo en sommerpige med hang til SOL SOMMER OG mest af alt VARME.


Sidste weekend var helt fyldt med dejlige oplevelser. Lördag var vi til födselsdag ved familien og hele to stk blev fejret. Vi fik dejlig kage og kaffe og ikke mindst snakket og grinet.




Söndag tog pigerne og mig på en lille udflugt med madkurv og kaffe. Ikke langt fra hvor vi bor ligger Isaberg - et stort skisportssted - men der er også en stor Elg park og en helt fantastisk legeplads med nästen alt hvad <3 kan begäre.



ARRRGGGG en ELG!!!!!



Nu kommer der en dynge foto af pigerne der hygger sig og af skoven der er omkring. Jeg ka virklig anbefalde at ta der ud også bare nyde naturen. der ligger en stor vej lige ved siden af og der er meget trafik men man höre slet ikke bilerne. der er höjt til himlen og sååå läkkert.


tror at Kristina ska omdöbes til klatretösen
Hun var mere over jorden end på jorden
Ka også väre hun er SpiderGirl!!! 





 Jow Jow Maria var også ude at hoppe og springe
de små piger var väldig imponeret af hende :)


HOPLA

 Hvem ka hoppe höjest???

min yngste datter er frygtlös



------------------------------------------------------------------------------------------------------

og tilsidst lidt foto af den flotte natur vi befandt os i


















Ingen kommentarer:

Send en kommentar